spot_img
spot_img

Кадрић и Домић упутили честитку матурантима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Есед Кадрић и његов замјеник Анто Домић данас су брчанским матурантима упутили честитку.

Преносимо је у цјелости, придружујући се лијепим жељама.

Поштовани матуранти!

Свим матурантима средњих школа у Брчко дистрикту Босне и Херцеговине упућујемо најискреније честитке поводом успјешног завршетка средњошколског образовања.

Онога тренутка кад сте завршили овај степен образовања, драги матуранти, практично сте закорачили у свијет одраслих и пред вама стоји мноштво изазова.

Вјерујемо да сте заједничким напорима са вашим професорима, вашим родитељима те другарицама и другарима из школских клупа у протеклим средњошколским данима стекли довољно знања и вјештина да потковани знањем и самопоуздањем самоувјерено кренете даље у живот као одрасли људи.

Као и све генерације прије вас, драги наши матуранти, вјерујемо да никада нећете заборавити те дивне школске дане, лијепе и мање лијепе тренутке ђачког дружења.

Вама који ћете наставити даље школовање желимо да упишете жељене факултете, а онима који ће потражити посао желимо да до радног мјеста на којем ће се моћи у потпуности остварити, дођу што прије.

Свим брчанским матурантима желимо да своју будућност граде у свом граду гдје су се родили, гдје су се школовали и стекли пријатеље за цијели живот. Све оно што раде и граде садашње генерације у Брчко дистрикту БиХ само ће тако имати пуни смисао и значај.

Замјеник градоначелника
Др Анто Домић

Градоначелник
Есед Кадрић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img