spot_img
spot_img

Јединству трећа у низу за мирну прољећну одисеју

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Рукометашице Јединства извојевале важну побједу на домаћем терену те додатно учврстиле позицију у премијерлигашком поретку. У дванаестком колу, савладале су екипу Кнежопољке те се реванширале саставу из Козарске Дубице за пораз током премијерног овосезонског издања.

Након 60 минута тактичког дуела, 27:22 за Брчанке.

Чврстина у игри као доминатан фактор на отварању, није понудила мноштво погодака на старту дуела. Улог на мечу, значајан за оба састава. Гошће из Дубице, нешто конкретније у тим тренуцима. Тек 5 погодака у првих 10 минута надметања.

Буђење популарних „Амазонки“ у наставку, контрола сусрета и резултатски салдо, нашли су се на страни брчанске екипе. Успио је шестопласирани тим Премијер лиге, на паузу отићи са предношћу од два поготка, било је 11:9.

У наставку актери сусрета, голгетерски значајно расположенији. Наставило је Јединство са добром игром. Успијевале су изабранице Саше Радовановића држати гошће на респектабилној резултатској дистанци.

Ипак, при уласку у последњу трећину другог дијела игре, Кнежопољка прилази тек на погодак заостатка, тачније 21:20. Огромна борба у финишу, нешто више је протицала у знаку домаћег састава. Током сусрета, чак 10 искључења на обје стране. Важни погоци триа Сорак- Катић-Аликадић уз неколико запажених рола екипе на дефанзивном дијелу терена, ријешили су питање побједника и обезбиједили Јединству трећи узастопни тријумф и потврду одличне форме брчанског састава.

У табору домаћих, Сорак најефикаснија са 10 погодака. Катићева је забила 6, Ајла Аликадић додала 5. Кнежопољки није помогло 8 погодака Јоване Гавриловић. Рукометашице Јединства заузимају 6. позицију са 11 освојених бодова.

Наредни испит, поново у дворани Економске школе у Брчком. Гост фаворизовани, друголасирани састав Груда.

 

 

(Дејан Јовичић/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img