Popović: Vratićemo Brčko na mjesto koje mu pripada

Nosilac liste DNS-a za poslanike u  Skupštini Brčko distrikta Đorđe Popović pozvao je sve građane i birače na teritoriji Brčko distrikta da na izborima daju povjerenje kvalitetnim, mladim i stručnim ljudima koji drže riječ i koji će doprinijeti opštem boljitku i kvalitetnijem životu svih građana Brčko distrikta.

„Lista DNS-a je lista mladih i kvalitetnih ljudi. Odavde se moraju delegirati ljudi koji će predstavljati Brčko u najboljem svjetlu. Želimo da ova lokalna zajednica napreduje. Afirmisaćemo interese srpskog stanovništva, ali i raditi za dobrobit svih konstitutivnih naroda u Brčko distriktu. Naš cilj je Brčko po mjeri svih građana. Želimo da vratimo Brčko na mjesto koje mu pripada“, poručio je Popović.

- Reklama -

Popović je siguran da će DNS biti dio političke scene u Brčko distriktu zahvaljujući dosadašnjim rezultatima i kvalitetnom radu.

Poručuje da će Demokratski narodni savez riješiti najvažnije probleme u Brčkom, navodeći da je prioritet ostanak mladih, poboljšanje ekonomije i privrede.

Popović je zahvalio na dosadašnjoj podršci i pozvao građane Brčko distrikta da na izborima podrže kandidate DNS-a. On je poručio građanima da budu odgovorni i da se pridržavaju epidemioloških mjera, jer je zdravlje prioritet.

„DNS će u Brčkom ostvariti cilj i to se pokazuje na terenu. Sigurni smo da će nam građani u Brčkom ukazati veliko povjerenje. Bratićemo Brčko na mjesto koje mu pripada. Brčko po mjeri svih građana – osnovni je cilj. Za ljude i život Srpske!”, poručio  je nosilac liste DNS-a Đorđe Popović.

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime