Popović: Vratićemo Brčko na mjesto koje mu pripada

Nosilac liste DNS-a za poslanike u  Skupštini Brčko distrikta Đorđe Popović pozvao je sve građane i birače na teritoriji Brčko distrikta da na izborima daju povjerenje kvalitetnim, mladim i stručnim ljudima koji drže riječ i koji će doprinijeti opštem boljitku i kvalitetnijem životu svih građana Brčko distrikta.

„Lista DNS-a je lista mladih i kvalitetnih ljudi. Odavde se moraju delegirati ljudi koji će predstavljati Brčko u najboljem svjetlu. Želimo da ova lokalna zajednica napreduje. Afirmisaćemo interese srpskog stanovništva, ali i raditi za dobrobit svih konstitutivnih naroda u Brčko distriktu. Naš cilj je Brčko po mjeri svih građana. Želimo da vratimo Brčko na mjesto koje mu pripada“, poručio je Popović.

Popović je siguran da će DNS biti dio političke scene u Brčko distriktu zahvaljujući dosadašnjim rezultatima i kvalitetnom radu.

Poručuje da će Demokratski narodni savez riješiti najvažnije probleme u Brčkom, navodeći da je prioritet ostanak mladih, poboljšanje ekonomije i privrede.

Popović je zahvalio na dosadašnjoj podršci i pozvao građane Brčko distrikta da na izborima podrže kandidate DNS-a. On je poručio građanima da budu odgovorni i da se pridržavaju epidemioloških mjera, jer je zdravlje prioritet.

„DNS će u Brčkom ostvariti cilj i to se pokazuje na terenu. Sigurni smo da će nam građani u Brčkom ukazati veliko povjerenje. Bratićemo Brčko na mjesto koje mu pripada. Brčko po mjeri svih građana – osnovni je cilj. Za ljude i život Srpske!”, poručio  je nosilac liste DNS-a Đorđe Popović.

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime