spot_img
spot_img

Поповић: Вратићемо Брчко на мјесто које му припада

spot_img
spot_img

Носилац листе ДНС-а за посланике у  Скупштини Брчко дистрикта Ђорђе Поповић позвао је све грађане и бираче на територији Брчко дистрикта да на изборима дају повјерење квалитетним, младим и стручним људима који држе ријеч и који ће допринијети општем бољитку и квалитетнијем животу свих грађана Брчко дистрикта.

„Листа ДНС-а је листа младих и квалитетних људи. Одавде се морају делегирати људи који ће представљати Брчко у најбољем свјетлу. Желимо да ова локална заједница напредује. Афирмисаћемо интересе српског становништва, али и радити за добробит свих конститутивних народа у Брчко дистрикту. Наш циљ је Брчко по мјери свих грађана. Желимо да вратимо Брчко на мјесто које му припада“, поручио је Поповић.

Поповић је сигуран да ће ДНС бити дио политичке сцене у Брчко дистрикту захваљујући досадашњим резултатима и квалитетном раду.

Поручује да ће Демократски народни савез ријешити најважније проблеме у Брчком, наводећи да је приоритет останак младих, побољшање економије и привреде.

Поповић је захвалио на досадашњој подршци и позвао грађане Брчко дистрикта да на изборима подрже кандидате ДНС-а. Он је поручио грађанима да буду одговорни и да се придржавају епидемиолошких мјера, јер је здравље приоритет.

„ДНС ће у Брчком остварити циљ и то се показује на терену. Сигурни смо да ће нам грађани у Брчком указати велико повјерење. Братићемо Брчко на мјесто које му припада. Брчко по мјери свих грађана – основни је циљ. За људе и живот Српске!”, поручио  је носилац листе ДНС-а Ђорђе Поповић.

 

 

(sponzorisana objava)

spot_img
spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img