spot_img
spot_img

100 шишања и више од 1.000 КМ у хуманитарној акцији у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Јуче је у Брчком, у периоду од 10:00 до 16:00 часова, а у организацији District team-а одржана активност под називом “Донирај за школску ужину”.

Хуманитарна акција одржана је у сарадњи са фризерским салонима “Бербер Мајк” и “Sead barber shop“, а у склопу пројекта ПРО:будућност.

Два млада фризера својим умијећем и радом шишали су и забављали на Тргу младих младе, старе и дјецу која су многима мамили осмијехе на лице.

Акција је, што се тиче посјећености, премашила сва очекивања, па је скоро 100 наших суграђана несебично дало своју косу за школске ужине.

Сакупљена су новчана средства у износу од 1.090,00 КМ која ће бити расподјељена у 2 Основне школе на подручју Брчко дистрикта.

“Циљ самог пројекта и уједно активности коју би издвојили од осталих јесте показатељ да малим корацима можемо учинити велике ствари и издвојивши наших пар сати некоме уљепшати наредних пар мјесеци, годину или чак оставити сјећање за читав живот”, саопштено је из District team-a.

“Такође, сматрамо да је вријеме да се почне радити на конкретним стварима и престати причати о промјенама него их чинити. Захваљујемо се грађанима који су препознали наше намјере и подржали акцију и без шишања, а посебно се захваљујемо “Кафе ресторану Пална” и “Кафе бару Боа” који су нам нам обезбједили ручак, освјежење и све што нам је било потребно за акцију”, додају из District team-a.

Захвалност је упућена и Омладинском центру Вермонт, који је обезбиједио потребну опрему како би акција била потпуна.

“Драго нам је да се у граду дешава нешто ново и да напокон млади узимају ствари у своје руке. Лијепо је видјети да без обзира на све, увијек је јасна једна порука – људи се дијеле на оне добре и лоше. Намјера добрих увијек се јасно препозна”, један је од утисака грађана.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img