10 medalja za AK Cross u Banjaluci

Na poslednjem atletskom prvenstvu RS za starije pionire koje je održano prethodnog vikenda na stadionu BORCA Banja Luka, u organizaciji AK BORAC, ekipa iz atletskog kluba Cross Brčko osvojila je 10 medalja.

U naš grad stigle su dvije zlatne, pet srebrnih i tri bronzane medalje.

Okićeni zlatnim medaljama su: U disciplini bacanje koplja KRISTINA TRKULJA i u disciplina brzo hodanje MILICA MILJANIĆ 1. mjesto.

Osvajači srebrenih medalja su: DAJANA MIJATOVIĆ Sprint na 100m i na brzom hodanju NAĐA STJEPANOVIĆ. U disciplini skok u dalj i sprint 100m nastupio je DANIS AVDIĆ gdje je osvojio u obe discipline dvije srebrne medalje. U bacanju kugle nastupio je ĐORĐE SAMARDŽIĆ koji se takođe okitio srebrnom medaljom.

Okićeni bronzanim medaljama su: VLADIMIR MALEŠ u trčanju na 1500m. Na trčanju 100m sa preponama nastupila je SARA SUBOTIĆ i takođe u trčanju prepona na 110m u muškoj konkurenciji nastupio je NIKOLAJ STANIĆ.

Ostali takmičari AK CROSS koji su nastupili na ovom takmičenju a koji se nisu plasirali u prve tri pozicije za medalju ali su odlično se pokazali na borilištu Marija Trkulja 1000m, Teodora Bogićević 600m, Ivana Blažić disk i kugla, Danijela Perić 100m.

Osvajačima medalja čestitamo na uspjehu i čitavoj ekipi na borbenosti.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime