spot_img
spot_img

Промовисане Вибер наљепнице „Visit Brcko“ поводом Свјетског дана туризма

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У организацији Одјељења за привредни развој, спорт и културу, Службе за туризам Владе Брчко дистрикта Босне и Херцеговине, данас је уприличен Свјетски дан туризма на тему „Туризам за укључиви развој“.

Александар Ђурић, шеф Службе за туризам Владе Брчко дистрикта БиХ, искористио је прилику да свим радницима туризма, угоститељства и агенцијског пословања честита овај дан те се осврнуо на ситуације које је изазвала тренутна пандемија.

„Желимо да се солидаришемо са остатком свијета, да обиљежимо овај дан примјерено, те да уз данашњу тему сагледамо како и на који начин се могу анализирати сви проблеми који су нас у протекле скоро двије године блокирали и како у свим тим новонасталим околностима наћи инспирацију за нови раст и нови развој“, казао је Ђурић.

Уједно, Ђурић је истакао да је Влада Брчко дистрикта БиХ урадила неколико интересантних пројеката с циљем промоције Брчко дистрикта и његових потенцијала, а један од њих је израда наљепница којe се користе путем друштвене апликације Вибер. Наљепнице су производ сарадње Службе за туризам Владе Брчко дистрикта БиХ, Кабинета градоначелника Брчко дистрикта БиХ и Удружења „Stand-Up“.

„Данас ћемо имати прилику да промовишемо наљепнице које су једна нова дигитална сфера комуникације и на тај начин сви који бораве у Брчко дистрикту БиХ могу користити инспирацију мотива из града, а туристи да поново дођу у Брчко дистрикт. Желим да честитам свим креативним људима који су радили на овом пројекту и позивам све грађане који желе исказати своје приједлоге и сугестије везано за нову стратегију развоја туризма да то и учине“ казао је Ђурић.

Предсједник поменутог удружења Александар Пантелић радио је као графички дизајнер на овом пројекту те је казао да је направљен изузетан корак израдом ових наљепница, обзиром да се дигитализација користи у свему.

„Креиран је сет од шеснаест илустрованих наљепница којe представљају туристичке атракције и препознатљиве локације града“, истакао је Пантелић.

Вибер наљепнице „Visit Brcko“ бесплатно су доступне на Вибер платформи путем ОВОГ ЛИНКА.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img