spot_img
spot_img

Живинице: Обдукција показала да је старица убијена, полиција трага за починиоцем

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У породичној кући у мјесту Циљуге у Живиницама у недјељу 30. октобра пронађено је тијело старице Незире Јашаревић, а обдукција је показала да је убијена. Полиција трага за починиоцем.

Како су појаснили из Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона, беживотно тијело старице је пронађено у недјељу у јутарњим сатима. Дежурни тужилац је издао наредбу за обдукцију тијела како би се утврдили тачни узроци смрти.

Увиђај и друге истражне радње у циљу утврђивања свих околности које се везују за овај догађај обавио је дежурни тужилац и истражитељи Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и ОКП ПУ Живинице.

Кантонално тужилаштво Тузланског кантона је саопштило да је смрт 91-годишње старице насилна, што је Тужилаштву усмено потврдио вјештак обдуцент.

Дакле, ради се о убиству, а старици је нанесено више повреда у горњем дијелу тијела. Тужилаштву ће бити достављен налаз и мишљење вјештака. Трага се за починиоцем убиства, те се проводе и друге истражне радње, речено је из ове институције.

Наводно, 91-годишња старица није била доброг имовинског стања и живјела је од донација које је добијала од хуманих људи у мјесту Стара пруга у Циљугама, а народ јој је доносио и витре.

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img