spot_img
spot_img

Zbog napada na novinara više od 20 saslušanih, pronađeni dokazi

Published:

spot_img

Zbog napada na Vladimira Kovačevića (36), novinara TV BN, u dosadašnjoj istrazi saslušano je više od 20 lica, a pronađeni su i predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, saopštila je da konstantno u saradnji i pod nazdorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Po njenim riječima, preduzimaju se mjere na utvrđivanju alibija i provjeravaju se informacije do kojih se dolazi u operativnom radu.

“Policajci nastavljaju sa intenzivnim preduzimanjem operativnih i istražnih radnji sve dok se krivično djelo ne rasvjetli i ne identifikuju izvršioci”, napominje Markanovićeva.

Podsjetimo, kako su “Nezavisne” sinoć objavile, dosadašnja istraga pokazuje da će napad na Kovačevića, kojeg su u nedjelju naveče brutalno pretukla dvojica nasilnika, biti okvalifikovan kao pokušaj ubistva.

I iz novinarske zajednice juče su poručili da su napadači Kovačevića pokušali da ubiju.

Kovačević, koji je prije nekoliko dana po drugi put postao otac, hospitalizovan je u Univerzitetskom kliničkom centru RS, sa brojnim povredama, dominantno po glavi.

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img