spot_img
spot_img

Због напада на новинара више од 20 саслушаних, пронађени докази

spot_img
spot_img
spot_img

Због напада на Владимира Ковачевића (36), новинара ТВ БН, у досадашњој истрази саслушано је више од 20 лица, а пронађени су и предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку, потврђено је “Независним” из полиције.

Марија Маркановић, портпарол ПУ Бањалука, саопштила је да константно у сарадњи и под наздором Окружног јавног тужилаштва Бањалука предузимају мјере и радње у циљу расвјетљавања овог кривичног дјела.

По њеним ријечима, предузимају се мјере на утврђивању алибија и провјеравају се информације до којих се долази у оперативном раду.

“Полицајци настављају са интензивним предузимањем оперативних и истражних радњи све док се кривично дјело не расвјетли и не идентификују извршиоци”, напомиње Маркановићева.

Подсјетимо, како су “Независне” синоћ објавиле, досадашња истрага показује да ће напад на Ковачевића, којег су у недјељу навече брутално претукла двојица насилника, бити оквалификован као покушај убиства.

И из новинарске заједнице јуче су поручили да су нападачи Ковачевића покушали да убију.

Ковачевић, који је прије неколико дана по други пут постао отац, хоспитализован је у Универзитетском клиничком центру РС, са бројним повредама, доминантно по глави.

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img