Заплитала језиком, али ногама није: Детаљи хапшења конобарице из Градишке која је возила мортус пијана - nula49.com
spot_img
spot_img

Заплитала језиком, али ногама није: Детаљи хапшења конобарице из Градишке која је возила мортус пијана

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Весна Вучић, портпарол ПУ Градишка казала је за Српскаинфо да је невјероватно колико се овај случај коментарише и колику пажњу је привукао.

– И за нас у полицији то је несхватљиво – каже Весна Вучић.

Српскаинфо је у Полицијској управи сазнала више појединости, него што је то до сада објављено у саопштењима или информацијама, о жени која је имала рекордно висок ниво алкохола у крви.

– Полицијска патрола је зауставила особу са инцијалима Д.В. (идентитет познат редакцији) рођену 1976. године у Санском Мосту, која дуже вријеме живи у Градишки. Било је то 9. октобра, у један сати и 15 минута, послије поноћи. Није дјеловала сумњиво нити проблематично, понашала се, рекли бисмо, сасвим пристојно и нормално. Ипак, патрола је тек након дужег разговора посумњала у пијанство и одлучила да је тестира – навели су градишки полицајци, препричавајући овај случај.

Без проблема је изашла из аутомобила, а једино по чему су посумњали је изговор, заплитала је језиком, по неку ријеч нејасно изговарала, али је на ногама била сасвим стабилна.

– Тек када је измјерено овако високо пристуство алкохола у крви, полицајци су се зачудили, да је то уопште могуће. Појединци, у јавности, сумњају у инструмент, али томе нема мјеста. И иста особа, евидентирано је у полицијскиим документима, претходно је кажњена због 3,5 промила алкохола у крви, али се није промијенила. Наставила је да пије и да вози – појаснио су за Српскаинфо у Полицијској управи Градишка.

Карактеристично је, да иста жена, без обзира што пије и вози, није имала саобраћајних несрећа.

Послије искључења из саобраћаја, у Полицијској станици провела је девет сати на тријежњењу. Одређена јој је казна од 400 КМ, на два мјесеца биће одузета возачка дозвола плус два казнена бода.

Иначе, већина мушкараца са три пута мање алкохола у крви проведе и по 12 сати на тријежњењу у Полицијској станици и опет се не осјећају добро.

„Јунакиња“ ове приче пуштена је послије 9 сати јер је констатовано да више нема разлога ни потребе за задржавањем.

У ПУ Градишка нису се распитивали коју врсту алкохола је пила, али на основу њеног профила на друштвеним мрежама, може се закључити да је црно вино њено омиљено пиће.

Трагајући за још неким детаљима о њој, у службеним полицијским забиљешка пише да је по занимању конобарица, а од њених пријатеља сазнајемо да воли и пише поезију, те носталгичне текстове.

Заљубљеница је у изворну крајишку пјесму, присутна на концертима и фестивалима, а њени пријатељи су написали да је „предиван дијамант који не губи сјај“ и да је имала тешку прошлост „која је учинила снажнијом и спремнијом на све”.

– Никада нећеш упознати сличну особу, јер она је једна, једина и непоновљива – кажу њени пријетељи.

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img