Za pola sata u Bijeljini tri lažne dojave o postavljenim bombama

Centar javne bezbjednosti Bijeljina odnosno Policijske stanice Bijeljina 1 i 2, danas su u vremenu od 00,13 do 00,42 zaprimile tri dojave o postavljenim eksplozivnim napravama.

Policijska stanica Bijeljina 1 u 00,13 časova od strane doktora Doma zdravlja zaprimila je poziv, da je na telefon hitne pomoći nepoznato muško lice prijavilo, da se ispod sanitetskog vozila nalazi eksplozivna naprava.

- Reklama -

Nakon sedam minuta od strane recepcionara u hotelu “Drina” prijavljeno je, da je sa nepoznatog broja muško lice prijavilo da je u hotelu postavljena bomba.

Posle dvadesetak minuta policijski službenici zaprimaju prijavu da je u apoteci u Bijeljini postavljena eksplozivna naprava.

Po svim zaprimljenim prijava postupili su policijski službenici koji su izvršili pregled navedenih objekata i predmeta. Pregledima je utvrđeno da se radi o lažnim dojavama odnosno prijavama.

Još jednom šaljemo apel građanima, da na ovako neumjesan i neukusan način ne zloupotrebljavaju veći broj ljudstva koji izlaze na lice mjesta i postupaju po ovim dojavama.

 

 

 

(infobijeljina.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime