Za pola sata u Bijeljini tri lažne dojave o postavljenim bombama

Centar javne bezbjednosti Bijeljina odnosno Policijske stanice Bijeljina 1 i 2, danas su u vremenu od 00,13 do 00,42 zaprimile tri dojave o postavljenim eksplozivnim napravama.

Policijska stanica Bijeljina 1 u 00,13 časova od strane doktora Doma zdravlja zaprimila je poziv, da je na telefon hitne pomoći nepoznato muško lice prijavilo, da se ispod sanitetskog vozila nalazi eksplozivna naprava.

Nakon sedam minuta od strane recepcionara u hotelu “Drina” prijavljeno je, da je sa nepoznatog broja muško lice prijavilo da je u hotelu postavljena bomba.

Posle dvadesetak minuta policijski službenici zaprimaju prijavu da je u apoteci u Bijeljini postavljena eksplozivna naprava.

Po svim zaprimljenim prijava postupili su policijski službenici koji su izvršili pregled navedenih objekata i predmeta. Pregledima je utvrđeno da se radi o lažnim dojavama odnosno prijavama.

Još jednom šaljemo apel građanima, da na ovako neumjesan i neukusan način ne zloupotrebljavaju veći broj ljudstva koji izlaze na lice mjesta i postupaju po ovim dojavama.

 

 

 

(infobijeljina.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime