spot_img
spot_img

Вукановић пуштен на слободу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Небојша Вукановић, посланик СДС-а у Народној скупштини РС, пуштен је на слободу након што га је јутрос привела требињска полиција, потврђено је “Независним” у Полицијској управи Требиње.

Из полиције је раније саопштено је да је данас око 10.40 ухапшена особа чији су иницијали Н.В. због почињених прекршаја по Закону о јавном реду и миру РС.

Навели да је наведена особа од јутрос два пута пријављена због нарушавања јавног реда и мира.

Бојан Стевић, предсједник Окружног суда у Требињу потврдио је у изјави за “Независне” да је јутрос њега и Милана Босића, предсједника Основног суда у Требињу, Вукановић извријеђао због чега је дјеловала и полиција.

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић, замјеник шефа Клуба посланика СДС-а Недељко Гламочак и посланик ове странке Томица Стојановић, као и народни посланик из ПДП-а Љубиша Крунић, су заједно са још двадесетак симапатизера ове странке и странке Небојше Вукановића “За правду и ред” негодовали испред зграде ПУ Требиње због хапшења Небојше Вукановића.

Четворица политичара су разговарала са командиром Полицијске станице Требиње Веселином Милићевићем ради Вукановићевог пуштања на слободу.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img