spot_img
spot_img

Вукановић бојкотује састанак опозиције: ПДП нас доводи пред свршен чин

spot_img
spot_img
spot_img

Небојша Вукановић, посланик у Клубу СДС-а у Народној скупштини РС, на свом блогу је написао да не долази на састанак опозиције у Бањалуци коју организује ПДП.

Како је објаснио, жеља ПДП-а да организује састанак како би партнерима у опозицији представили кандидате значи довођење осталих опозиционара пред свршен чин.

“Није коректно да се прије састанка, на коме се договарамо, из ПДП дају изјаве како ће се представити кандидати и програм и тражити подршка, јер је то довођење пред свршен чин и онда разговори и договори немају смисла”, написао је Вукановић.

Он је такође замјерио објављивање анкета за које тврди да су лажне.

“Ако неко пласира анкете и лажна истраживања јавности у којима ја тобоже немам ни један одсто подршке у народу, онда сам маргиналан и неважан, па онда не знам због чега би присуствовао састанцима и учествовао у доношењу одлука”, написао је он.

Подсјећања ради, Бореновић је недавно у интервјуу за Независне новине најавио састанак опозиције у Бањалуци, и изразио мишљење да би опозиција што раније требало да представи кандидате како би се представили народу барем годину дана пред изборе.

“На данашњој редовној сједници Предсједништва ПДП-а договорили смо принципе с којима ћемо изаћи с нашим партнерима на сљедећем састанку опозиционих странака, који ће бити одржан 29. јуна у Бањалуци, гдје ћемо дефинисати Платформу о кључним програмским принципима заједничког дјеловања за изборе 2022. године”, саопштено је из ПДП-а.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img