spot_img
spot_img

Вук Драшковић непожељан у Палама

spot_img
spot_img

Одборници Скупштине општине Пале одлучили су данас да се политичар и књижевник Вук Драшковић, због непримјерених и нетачних навода у медијима, прогласи непожељном особом у овој општини.

Предсједник Скупштине општине Дамјан Шкипина рекао је да је Драшковић изговорио низ неистина о Палама на рачун Срба у протеклом рату.

Шкипина је навео да је закључак о проглашењу Драшковића непожељном особом донесен као одговор на иницијативу предсједника Надзорног одбора Олимпијског центра “Јахорина” Недељка Елека.

Елек је у допису Скупштини општине навео да је Драшковић 2. октобра, гостујући у ТВ програму, изјавио да је гранатама са Пала убијено 1.000 дјеце у Сарајеву, те да такве лажи наносе огромну штету овој општини.

“Уколико не будемо реаговали и оваквим људима јасно ставили до знања да се не може лагати у јавном простору, оваквих изјава ће бити све више”, нагласио је Елек, преноси РТРС.

На данашњој сједници Скупштине општине Пале једногласно је усвојена одлука о потписивању Мандатног писма са Европском банком за обнову и развој ради обезбјеђења дугорочних средстава за модернизацију система централног гријања у општини Пале.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img