spot_img

Vlasnik firme iz Sarajeva najboljem radniku poklonio Audi

Published:

spot_img

Vlasnik firme iz Sarajeva poklonio je Audi A8 automobil svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio.

Malo je reći da je ovakav odnos gazde prema zaposlenom oduševio cijeli region, a ponajviše zatečenog Emraha, koji ovo očito nije očekivao.

“Jedna firma opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji sarađuje i moje ideje sprovodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitore u BiH, da prenesem svoje znanje na moje ljude. Nekada ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj audi je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo da je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve da pokrenemo i okrenemo”, izjavio je Semir Kozić, vlasnik firme, za Crnu hroniku BiH.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik automobila Audi A8.

“Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da namjerava da mi pokloni automobil o kojem smo na sastancima, kafama, pauzama pričali. Ovaj poklon prevazilazi materijalnu vrijednost koju ima, jer on je nešto za šta jednostavno ‘hvala’ nije dovoljno”, izjavio je Emrah.

On je dodao da je više ponosan na svoju firmu, nego na sebe, jer je njegov uspjeh – timski uspjeh.

“Mi smo relativno mlada firma koju je pokrenuo moj prije svega prijatelj, pa onda šef Semir, u nadi da nam mladi ljudi ne odlaze iz države i da dokažemo da je uspjeh moguć. Ja sam prvi uz Semira stao za tu ideju, da prkosom i našim inatom pokažemo da smo u pravu, da smo vredni i da možemo pronaći uspijeh”, izjavio je Emrah.

(nezavisne.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img