“Vidite šta imam” – Metkom u kafani pogodio troje, konobar ubijen

Sedamnaestogodišnji gost ubio je konobara Bojana Savića (21) u kafiću “Rubin”, u mjestu Batkuša, opština Šamac. Utvrđuje se da li je ubistvo počinjeno namjerno ili iz nehata, a zasad je poznato da je tinejdžer pucao iz pištolja te da je nesrećnog mladića pogodio u glavu.

Pritom je, po dosadašnjim rezultatima istrage, ispalio tek jedan metak, a ranjeno je još dvoje gostiju, koji su sjedili za stolom u kafiću.

- Reklama -

U pitanju su Boja Ž. (23) i Čedomir J. (21), čije povrede su, po riječima ljekara, lakše. Policijskoj stanici Šamac jutros u 2.30 prijavljena je ova pucnjava. Otišli su potom policajci na mjesto događaja i pokrenuli istragu, pišu Nezavisne novine.

“U pitanju je mali kafić, u koji uglavnom dolaze jedni te isti ljudi i svi se manje-više znaju. Taj sedamnaestogodišnjak je u kafić u torbici donio pištolj i rekao ‘vidite šta imam’. Tada mu je Savić rekao da pištolj skloni, ali ovaj, ne znam kako, pogađa konobara u glavu i ubija ga”, rekao je za Nezavisne novine izvor upućen u detalje ove tragedije.

Djevojka i mladić, koji su tih momenata sjedili, okrznuti su po prstu, odnosno lijevoj podlaktici.

“Povrijeđenim licima je ukazana pomoć u Domu zdravlja Šamac, gdje su im konstatovane lakše tjelesne povrede”, rekla je Aleksandra Simojlović, portparol Policijske uprave Bijeljina.

Nezvanično saznajemo da je maloljetnik koji je pucao bio pijan. Ni on ni ubijeni mladić policiji nisu poznati odranije. Prema riječima onih koji poznaju osumnjičenog maloljetnika, a koji je iz Obudovca, on je miran mladić i nedavno se zaposlio u jednoj kladionici. Odakle mu pištolj, mještani ne znaju, ali tvrde da ga ranije nije imao.

“Da, prema onom što sam i ja čuo, ispaljen je samo jedan hitac. Valjda su se zezali s oružjem koje je opalilo i vidite i sami kakva se tragedija iz toga dogodila. Čujem da je konobar, čim je pogođen, pao mrtav. Metak mu je, navodno, prošao kroz glavu i pogodio dvoje gostiju”, rekao je jedan mještanin, ne želeći da se predstavi.

Nezvanično se saznaje da je, u sklopu istrage, policija bila i pred kućom osumnjičenog maloljetnika.

“Otac mu nije ništa ni kriv ni dužan. To je miran i vrijedan čovjek”, rekao je mještanin.

 

 

 

(fokus.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime