spot_img
spot_img

“Важније је да радим као љекар”: Начелник Рељић од сутра помаже колегама у Дому здравља

spot_img
spot_img
spot_img

Начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић рекао је да ће због погоршане епидемиолошке ситуације од сутра редуковати своје радно вријеме у Општинској управи како би, као љекар, помагао колегама Дому здравља, али и пацијентима.

Сматрам да је у овом тренутку, када је епидемиолошка ситуација погоршана у цијелој Републици Спској, па и у Козарској Дубици, важније да радим посао као доктор медицине како бих помогао нашим суграђанима, пацијентима и заједно са својим колегама у Дому здравља учествовао у борби против епидемије која односи и животе у нашем граду – рекао је Рељић.

Он је додао да је инфекција вирусом корона, коју је и сам преболио, није нимало безазлена, те најавио да ће своје знање и искуство максимално искористити да пацијенти буду збринути и дана вријеме добију сву потребну медицинску помоћ, наведено је у саопштењу из Општинске управе.

Рељић је рекао да ће посао љекара радити до стишавања епидемије вируса корона.

– Административне и начелничке послове нећу запостављати и бићу ту за најхитније и најпотребније. Здравље наших суграђана је приоритет и стојим на располагању како би се заштитило и сачувало што више живота – навео је он.

Рељић је позвао грађане да се солидаришу и поштују прописане епидемиолошке мјере.

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img