spot_img
spot_img

Урнебесан оглас за продају аутомобила из Бање Луке: Ако има нека будала нека купи

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На Фејсбук групи “Бања Лука – мали огласи” освануо је прилично необичан оглас за продају аутомобила марке Форд којег власник описује као “хрпу смећа на точковима” те моли заинтересоване купце да га “возе што даље од њега”.

Корисник Фејсбук објавио је како жели продати свој аутомобил, а Форд Фокус из 2001. године описао је много другачије од онога што се иначе виђа у оваквим огласима.

Док се власници који настоје продати своје аутобомиле најчешће труде представити их што бољим, с овим то није случај.

Власник је на почетку огласа назначио да се ради о “хрпи смећа на точковима” уз основне податке о аутомобилу.

“Замијениш један дио оде сљедећих 10 и тако у недоглед. Углавном радиш за њега. Мени се више не да па ето ако има нека будала да му је досадно у животу нека купи”, поручио је власник Форда.

Додао је до сад “замијењено све што се могло замијенити на њему” те да у моменту док пише “нема улагања по питању механике”, али да већ за сљедеће јутро није сигуран.

“Ако упали биће супер и остатак дана се очекују нова улагања итд”, казао је.

Додао је да аутомобил није иструнуо скоро нигдје, “али је изгребан са свих страна с обзиром на то да га сваки други дан шута ногама”.

“Цијена је срамота рећи, да кажем да је ауто – ово није прошло поред аута. Контејнер на точковима мало већим па хајде”, описао је аутомобил.

“Понуде у инбокс па ћемо видјети ко највише понуди нека га вози што даље од мене. Може и замјена за аутомобил ако би случајно неко понудио. (Шта знам, можда некоме одговара Форд да држи кокоши у њему, а има аутомобил вишка)”, поручио је у огласу.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img