spot_img

Ukradeno više od pola miliona KM: Rasvijetljena pljačka benzinske pumpe kod Lopara

Published:

spot_img

Policija u Bijeljini uhapsila je Danka Renovicu (48) zbog sumnje da je učestvovao u krađi 545.000 maraka iz benzinske pumpe “SAS” u Priboju kod Lopara, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Renovica osumnjičen da je sa saučesnicima za kojima traga policija, opljačkao benzinsku pumpu 3. maja ove godine.

Nakon provale, lopovi su u ladici koja se nalazila u kancelariji direktora pronašli i ukrali pola miliona maraka u različitim apoenima.

–D.R. je po prethodnom dogovoru sa osobama za kojima se traga, a sve u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi, upotrebom podnesnog alata nasilno otvorio vrata pravnog lica, te je iz poslovnih prostorija otuđio novac u iznosu od više od 500.000 KM u raznim apoenima i valutama – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Osumnjičeni Renovica je danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, dok se za drugim licima traga.

Podjećamo da je Renovica i ranije hapšen zbog sumnje da je na području Banjaluke, zajedno sa Slobodanom Ivanovićem počinio više teških krađa i nedozvoljene proizvodnje i promet opojnih droga.

 

 

 

 

(glassrpske.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img