spot_img
spot_img

Украдено више од пола милиона КМ: Расвијетљена пљачка бензинске пумпе код Лопара

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција у Бијељини ухапсила је Данка Реновицу (48) због сумње да је учествовао у крађи 545.000 марака из бензинске пумпе “САС” у Прибоју код Лопара, потврђено је “Гласу Српске”.

Реновица осумњичен да је са саучесницима за којима трага полиција, опљачкао бензинску пумпу 3. маја ове године.

Након провале, лопови су у ладици која се налазила у канцеларији директора пронашли и украли пола милиона марака у различитим апоенима.

–Д.Р. је по претходном договору са особама за којима се трага, а све у циљу стицања противправне имовинске користи, употребом поднесног алата насилно отворио врата правног лица, те је из пословних просторија отуђио новац у износу од више од 500.000 КМ у разним апоенима и валутама – саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Осумњичени Реновица је данас уз извјештај о почињеном кривичном дјелу тешка крађа предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини, док се за другим лицима трага.

Подјећамо да је Реновица и раније хапшен због сумње да је на подручју Бањaлуке, заједно са Слободаном Ивановићем починио више тешких крађа и недозвољене производње и промет опојних дрога.

 

 

 

 

(glassrpske.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img