Удар грома изазвао колапс на прелазу Сремска Рача - nula49.com
spot_img
spot_img

Удар грома изазвао колапс на прелазу Сремска Рача

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На граничном прелазу Рача са Србијом због дугих колона теретних возила у оба смјера саобраћај се одвија веома успорено и за путничка возила, па се савјетује кориштење граничног прелаза Павловића мост, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Републике Српске.

Наиме, у једном моменту, велики број камиона стигао је на овај гранични прелаз из Србије, гдје је дошло до застоја због прекида интернета, прича нам један возач камиона који је на улаз у БиХ чекао чак 22 сата.

Како каже, невријеме и удари грома у Србији довели су до прекида интернета и застоја у систему због чега није било могуће обавити царињење.

Кад је систем прорадио, сва гужва са србијанске стране прелила се на страну БиХ.

Услиједио је колапс, а како каже портпарол Граничне полиције Франка Вицан, стање се нормализије.

На осталим граничним прелазима повремено је појачана фреквенција возила, али тренутно задржавања нису дужа од 30 минута.

Већина путева у Републици Српској је проходна, краћи застоји или спорије одвијање саобраћаја је на дионицама путева гдје се изводе радови и гдје привремена сигнализација регулише саобраћај.

Из АМС-а савјетују возачима да због високе дневне температуре на дужа путовања крећу у раним јутарњим или касним послијеподневним часовима.

 

 

(srna)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img