spot_img
spot_img

Убједљива побједа Милићевића у Шамцу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник Општинске изборне комисије Шамац Вукосава Бабић изјавила је да је, на основу готово свих обрађених бирачких мјеста, највише гласова, 70 одсто, добио кандидат Коалиције “Људи прије свега” за начелника општине Ђорђе Милићевић.

Она је појаснила да је, када се посматра по политичким субјектима, највише гласова или 25,32 одсто освојио Народни покрет “Ђорђе Милићевић”.

Бабићева је навела да су у овој локалној заједници обрађени подаци са готово свих редовних бирачких мјеста, будући да су необрађени остали гласови са два бирачка мјеста за начелника и са једног за Скупштину.

Бабићева је рекла да је за кандидате за начелника било укупно 6.830 важећих гласова.

– Од тога, 4.781 глас или 70 одсто освојио је кандидат Коалиције “Људи прије свега” Ђорђе Милићевић, а кандидат СНСД Ведран Ђурђевић 2.049 гласова или 30 одсто – рекла је Бабићева.

Она је навела да је политички субјект НП “Ђорђе Милићевић” добио 25,32 одсто гласова, СДС 21,74 одсто, СНСД 19,06, Демос 8,83 и СП 6,94 одсто.

Бабићева је напоменула да нису обрађени гласови мобилних тимова, гласови бирача који су гласали на непотврђеним гласачким листићима и гласови из иностранства, који ће доћи и који су пријављени за гласање путем поште.

– Гласање је протекло мирно и без великих гужви – нагласила је Бабићева и додала да су у Шамцу на изборе изашла 7.473 бирача или 54,23 одсто.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img