Ubistvo u Živinicama: Nakon svađe usmrtio dugogodišnjeg prijatelja

Omer Fatić (26) usmrtio je sinoć Sedina Mušića (24) u Živinicama i posle se predao službenicima Policijske stanice Živinice.

Fatić je osumnjičen da je ispred svoje kuće u mestu Gračanica kod Živinica u Mušića, koji je bio u automobilu, ispalio dva hica iz lovačke puške-šačmarice, nakon čega je Mušić preminuo.

- Reklama -

Utvrđeno je da su prethodno dva mladića zajedno proveli dan, a u večernjim satima su došli automobilom do kuće osumnjičenog.

Najverovatnije je ubistvu prethodila svađa, te je Fatić ušao u kuću, uzeo sačmaricu  i u oštećenog,  koji je sedio u automobili, ispalio dva hica u gornji deo tela.

Uviđaj su sinoć obavili dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policije  MUP TK i Odeljenja kriminalisitičke policije PU Živinice.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će  osumnjičeni biti predat u nadležnost Tužilaštva.

– Postupajući tužilac je izdao naredbu za vađenje krvi i urina od osumnjičenog, biće izdata naredba za obdukciju tela preminulog, kao i naredbe za sve druge potrebne istražne radnje i veštačenja u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ubistvo – saopšteno je Kantonalnog tužilaštva u Tuzli.

 

 

 

(blic.rs)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime