spot_img
spot_img

У Српској сутра дан жалости

spot_img
spot_img

У Републици Српској сутра ће бити дан жалости због трагедије у београдској Основној школи “Владислав Рибникар” у којој је убијено осморо ученика и радник обезбјеђења, а шесторо дјеце и наставник су рањени, одлучила је данас Влада Републике Српске на ванредној сједници у Бањалуци.

Премијер Српске Радован Вишковић истакао је да су задужени министратва просвјете и културе и у унутрашњих послова да припре информацију о стању малољетничке деликвенције у Српској.

“Нажалост, у посљедњим годинама имамо погоршање стања када је ријеч о малољетничкој деликвенцији. Полиција ће појачано дежурати испред школа у Српској”, рекао је на конференцији за новинаре након ванредне сједнице Владе Српске.

Сједници су присуствовали и предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Српске Ненад Стевандић и српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

У пуцњави у Основној школи “Владислав Рибникар” у Београду јуче је убијено осморо ученика и радник обезбјеђења, а шесторо дјеце и наставник су рањени.

Полиција је ухапсила малољетног ученика чији су иницијали К.К, који је починио злочин.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img