spot_img
spot_img

У Пелагићеву заплијењено 739 килограма марихуане (ФОТО)

spot_img
spot_img

Више од 700 килограма марихуане заплијењено је у полицијској акцији у Пелагићеву, изјавио је данас начелник Полицијске управе Бијељина Жарко Ћосић.

Он каже да је ријеч о највећој пљенидби ове опојне дроге у БиХ у посљедњих 10 година и да је пронађено 739 килограма марихуане, од чега је 41 килограм био спреман за продају, пише портал infobijeljina.com.

На ванредној конференцији за новинаре у сједништу Полицијске управе Бијељина, Ћосић је рекао да акција у Пелагићеву још траје и да је неколико лица под контролом полиције, док се над одређеним бројем лица врши криминалистичка обрада.

Он је рекао да је јучерашња акција резултат размјене информација и сарадње више безбједносних служби и тужилаштава, а посебно заједничких активности са полицијом и тужилаштвом Тузланског кантона.

Начелник Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Бијељина Дарко Коврлија рекао је новинарима да у циљу истраге полиција још не може рећи колико је лица повезано са овом пљенидбом дроге.

Он је додао да је претрес јуче извршен на четири локације и да је марихуана пронађена у кући коју привремено користи једно лице.

Одговарајући на питања новинара, Коврлија је рекао да је цијена једног грама марихуане на улици у просјеку 10 КМ, док је цијена килограма ове дроге око 3.000 КМ.

 

 

 

 

(SRNA/infobijeljina.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img