У Њемачкој ухапшен држављанин БиХ, повезују га са Шкаљарским кланом - nula49.com
spot_img
spot_img

У Њемачкој ухапшен држављанин БиХ, повезују га са Шкаљарским кланом

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Миливој Тодоровић (47) из Бијељине, који је повезан са такозваним Шкаљарским кланом, ухапшен је у Франкфурту на темељу потјернице Тужилаштва БиХ.

Саопштено је то из овог тужилаштва, одакле додају да, заједно са партнерским институцијама у Њемачкој, координишу активностима у вези са овим хапшењем.

“Ради се о осумњиченом који је под истрагом као високопозиционирани припадник међународног нарко – картела, повезан са тзв. Шкаљарским кланом, укључен у кријумчарење и промет великих количина дрога из Јужне Америке према земљама ЕУ и даље према региону Западног Балкана”, навели су из Тужилаштва БиХ.

Како додају, у оквиру предмета са дешифрованим Скy и Аном апликацијама, овај осумњичени идентификован је као припадник организоване криминалне групе, те се углавном налази у иностранству, гдје координише рад особа укључених у кријумчарење дрога, због чега је дошао у фокус истраге полицијских агенција из више земаља.

“Тужилаштво БиХ, са партнерским институцијама, предузеће све потребне активности, како би се у што краћем року, организовало изручење осумњиченог у Босну и Херцеговину, ради његовог даљег кривичног процесуирања”, навели су из Тужилаштва БиХ.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img