wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Tuča u Jordanu: Škipina davio Bitangu, Zeko ih razdvajao - nula49.com
spot_img

Tuča u Jordanu: Škipina davio Bitangu, Zeko ih razdvajao

Published:

spot_img

U Ambasadi BiH u Jordanu došlo je do tuče dva službenika, savjetnika Nenada Škipine i ministra-savjetnika Satka Bitange u kancelariji ambasadora Mate Zeke.

Kako se saznanje, obračun dva službenika dogodio se 11. marta ove godine, a nijedan od njih ne spori događaj.

Preciznije, Škipina je davio Bitangu, dok ih ambasador Zeko nije razdvojio. Međutim, njihovi dopisi ministru razlikuju se u tumačenju uzroka ove nesvakidašnje scene, kao i u opisu samog čina, primjerenijeg kafani ili ulici, nego diplomatskoj misiji.

Iz dopisa je jasno da između Škipine i Bitange odavno tinja netrpeljivost, koja je kulminirala tog dana. Jedan drugog uglavnom optužuju za ranije mahinacije sa vizama, kao i za razne vidove neprofesionalizma.

Konkretan povod za tuču bila je situacija sa “juniperom”, uređajem za izdavanje viza u Ambasadi, koji je bio neispravan. U trouglu Zeko – Bitanga – Škipina počeli su razgovori o tome kako popraviti mašinu, pri čemu je Škipina smatrao da je najbolje da on ode u Sarajevo sa uređajem i riješi taj problem, dok je Bitanga imao drugačije zamisli.

Ambasador Zeko je prihvatio Škripinino rješenje, što je Bitangu iznerviralo pa je došlo do fizičkog obračuna i davljenja, a ambasador Zeko ih je razdvajao.

 

 

 

(banjaluka.net)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img