spot_img
spot_img

Tuča u Bijeljini, uhapšen i jedan Brčak

spot_img
spot_img

Policija je uhapsila trojicu mladića iz Bijeljine, koji su osumnjičeni da su, nakon što su izbačeni iz lokalne diskoteke, ušli u autobus, gdje su napali jednog putnika te razbili vjetrobransko staklo, a zatim su pobjegli u jedan kafić, gdje su nastavili da lupaju.

Riječ je o licima čiji su inicijali Z.G. i D.S. iz Novog naselja Janja u Bijeljini i licu M.H. iz Brčkog.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je M.H. imao 1,70 promila alkohola u organizmu, Z.G. je imao 1,93 i D.S. 2,27 promila alkohola u organizmu.

Po saznanjima “Nezavisnih”, serija ovih incidenata, koje je bijeljinska policija uspješno rasvijetlila, odigrala se juče ujutru.

Sve je počelo kada je vozač autobusa, juče oko šest časova, prijavio pripadnicima PU Bijeljina da su se u tom vozilu, u mjestu Glavičice, potukla trojica mladića, te da su napali jednog putnika, i da su razbili prednje vjetrobransko staklo.

Kada je vozač zaustavio autobus, osumnjičeni su pobjegli, i policija je za njima počela potragu. Međutim, ubrzo im stiže nova prijava – vlasnik jednog kafića u Novom naselju u Janji prijavljuje da trojica mladića lupaju flaše u tom ugostiteljskom objektu.

Policajci, kako saznaju “Nezavisne”, zatim odlaze u taj kafić, a potom i hapse osumnjičene, za koje su, prema našim saznanjima, utvrdili da imaju između 1,7 i 2,3 g/kg alkohola u organizmu.

Takođe, po našim nezvaničnim saznanjima, oni su, prije nego što će izazvati incident u autobusu, izbačeni iz jedne diskoteke, jer su izazivali nered.

 

 

 

 

(nezavisne.com/SRNA)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img