spot_img
spot_img

Туча на ГП Градишка због убацивања у колону

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Гужва на граничном прелазу у Градишци довела је до физичког обрачуна три мушкарца када се један од њих покушао укључити у колону са бензинске пумпе у Улици I крајишког корпуса.

Tučnjava na granici – Bosanska Gradiška

Tučnjava na granici – Bosanska Gradiška

Posted by CRNA Hronika BIH on Wednesday, January 2, 2019

Све се одиграло јуче око 13.10 часова на простору бензинске пумпе, а због туче и оштећења аутомобила три мушкарца: М.Т. (75) и његов син Т.Т. (46) из Травника као и држављанин Аустрије А.Т. (31) зарадили су кривичне пријаве.

Независне” сазнају да је до обрачуна дошло због гужве на граници када је А.Т са простора пумпе покушао да се убаци у колону у којој су у голфу били отац и син.

Они су затим изашли из аута започео је физички обрачун, а сви су у тучи задобили лакше тјелесне повреде.

“Затим је А.Т. шаком ударио предње вјетробранско стакло голфа којим је управљао Т.Т. а онда је Т.Т. он њему разбио задње вјетробранско стакло на аутомиобилу Сеат”, наводи наш извор.

Како је саопштено из Полицијске управе Градишка, полицији је пријављено да је на простору безнинске пумпе у поменутој улици дошло до физичког обрачуна више лица, те да су оштећена два аутомобила.

“Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници Полицијске управе Градишка дошли су до оперативних сазнања да се лица Т.Т. из Травника и А.Т. из Аустрије могу довести у везу са извршењем кривичних дјела Тјелесна повреда и Оштећење и одузимање туђе ствари, док се лице М.Т. из Травника може довести у везу са извршењем кривичног дјела Тјелесна повреда”, наводе из ПУ Градишка.

Истичу да по комплетирању предмета против њих слиједи подношење извјештаја Окружном јавном тужилаштву Бањалука за почињена кривична дјела.

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img