spot_img
spot_img

Три особе из Бијељине ухапшене док су покушавале отети адвоката

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Управа за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске је уз подршку Специјалне антитерористичке јединице синоћ у Бијељини лишила слободе три особе због покушаја отмице.

Ухапшене особе су Дијана Јовић Цветиновић, Сања Ступар и Игор Перић. Сумња се да су извршили кривично дјело отмице, а у вези с кривичним дјелом припремања.

Они су ухапшени синоћ око 20:00 сати док су покушавали извршити отмицу, како незванично сазнајемо, бијељинског адвоката Милоша Стевановића.

Како нам је речено, мотив ове отмице је новац. Наводно су ове три особе дужи период припремале терен за извршење кривичног дјела, али је полиција сазнала њихове намјере те их ухапсила.

Адвокат Милош Стевановић је из Бијељине, гдје ради у породичној адвокатској канцеларији “Стевановић”, која спада у водеће адвокатске канцеларије у Босни и Херцеговини.

Такођер је био и савјетник за међународне односе и дипломатију ентитетског министра пољопривреде, шумарства и водопривреде и министра унутрашњих послова РС-а, затим савјетник директора и менаџмента Управе за индиректно опорезивање.

Тренутно је савјетник генералног директора “Србијагаса” и пословни директор ДНС-а.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img