spot_img
spot_img

Тешић: Српска под страшним нападом, подршка предсједнику

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Начелник општине Пелагићево Славко Тешић истакао је да нимало не чуди најновији потез Тужилаштва БиХ и подизање оптужница под будним оком и диригентском палицом атлантистичких господара, од “добро” уштимованог оркестра политичког Сарајева, чија се шкрипа непријатељства упућује према свему што је српско.

“Окупатори поново доказују да суштински не разумију карактер српског човјека. Показују сву инбецилност и политичку наивност када методама, које неодољиво подсјећају на колонијалну окупацију Аустро-угарске, покушавају да српски елемент, како у БиХ тако и на цијелом Балкану, сведу на минимум”, рекао је Тешић.

Он је нагласио у изјави за Срну да дубоко вјерује да ће њихови поступци само “згуснути” српске редове и да ће се, као много пута до сада, створити јединство српског друштва.

“Немојмо се заваравати. Овај потез Тужилаштва није усмјерен против Милорада Додика. Он је усмјерен против Српске и српства уопште! Заиста мислим да ћемо сви доказати политичку зрелост, те да ћемо љубав у мило нам српство конкретизовати кроз јединствен став лишен међусобних борби. Сада, стварно није вријеме за то!”, поручио је Тешић.

Он је указао да је Република Српска под страшним нападом, вјероватно најгорим и најинтезивнијим у посљедњој деценији, и баш зато: Подршка предсједнику!

 

 

(srna)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img