spot_img
spot_img

Tešić: Srpska pod strašnim napadom, podrška predsjedniku

spot_img
spot_img

Načelnik opštine Pelagićevo Slavko Tešić istakao je da nimalo ne čudi najnoviji potez Tužilaštva BiH i podizanje optužnica pod budnim okom i dirigentskom palicom atlantističkih gospodara, od “dobro” uštimovanog orkestra političkog Sarajeva, čija se škripa neprijateljstva upućuje prema svemu što je srpsko.

“Okupatori ponovo dokazuju da suštinski ne razumiju karakter srpskog čovjeka. Pokazuju svu inbecilnost i političku naivnost kada metodama, koje neodoljivo podsjećaju na kolonijalnu okupaciju Austro-ugarske, pokušavaju da srpski element, kako u BiH tako i na cijelom Balkanu, svedu na minimum”, rekao je Tešić.

On je naglasio u izjavi za Srnu da duboko vjeruje da će njihovi postupci samo “zgusnuti” srpske redove i da će se, kao mnogo puta do sada, stvoriti jedinstvo srpskog društva.

“Nemojmo se zavaravati. Ovaj potez Tužilaštva nije usmjeren protiv Milorada Dodika. On je usmjeren protiv Srpske i srpstva uopšte! Zaista mislim da ćemo svi dokazati političku zrelost, te da ćemo ljubav u milo nam srpstvo konkretizovati kroz jedinstven stav lišen međusobnih borbi. Sada, stvarno nije vrijeme za to!”, poručio je Tešić.

On je ukazao da je Republika Srpska pod strašnim napadom, vjerovatno najgorim i najintezivnijim u posljednjoj deceniji, i baš zato: Podrška predsjedniku!

 

 

(srna)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img