spot_img
spot_img

Тешић: Да је БиХ нормална држава Хаџифејзовићу би трајно био забрањен рад

spot_img
spot_img

Коментаришући шокантно питање Сенада Хаџифејзовића да ли српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика треба убити, начелник Пелагићева Славко Тешић истиче да је БиХ нормална држава таква емисија и такав новинар добили би трајну забрану емитовања и рада.

“Пораз демократије, пораз времена у ком живимо је нецивилизацијски чин, позив на убиство. Нема смисленог одговара за такав чин. Ма колико неког мрзили, апсурдно је прижељкивати његову смрт. Милорада Додика можете побиједити, ако имате шта понудити грађанима, а због мржње позивати на убиство је скандалозно и за сваку осуду”, каже Тешић за АТВ.

Он наглашава да уколико институције на ово не буде реаговале, већ се буду криле аргументом да је ријеч о новинарској слободи, јасно је да живимо у земљи безнађа гдје само Бошњаци и српски плаћеници могу да раде шта хоће и како хоће, па и позивати на убиство.

“Да је БиХ нормална држава таква емисија и такав, назовимо новинар добили би трајну забрану емитовања и рада”, рекао је Тешић.

На сарајевској Фаце ТВ власник и директор ове медијске куће Сенад Хаџифејзовић расправљао је у Централном дневнику са гостом шта да се ради са Милорадом Додиком, да би упитао да ли је рјешење да се српски члан Предсједништва БиХ “смијени, смири, убије?”

“Када говориш да је Додик лутајући дрон, бајрактар и да је опасан као такав, да може да изазове сукобе, не мислиш да би Вучић требао да реагује? Шта ја знам, да га смијени, смири, али да реагује и да реагује неко са запада. Евопа никаква, њемачку улогу си објаснио, али Америка? Да ли би требало да га се шта, како? Смијени, смири, убије?”

Заједно са гостом Душаном Јањићем, аналитичарем претплаћеним сарајевским медијима за вријеђање српског члана Предсједништва, Хаџифејзовић је расправљао о начинима како да се у БиХ ријеше Додика.

 

 

 

(atvbl.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img