spot_img
spot_img

Таблице од дрвета ставио на ауто и покушао да уђе у БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Двадесетпетогодишњи држављанин Швајцарске ставио је на свој аутомобил таблице од дрвета и покушао да уђе у БиХ, али га је у тој намјери спријечила хрватска полиција.

Он је откривен јуче око 18 часова на граничном прелазу Стара Градишка, на излазу из Хрватске, када је контролисан његов аутомобил бх. регистрација, саопштила је Полицијска управа бродско-посавска.

“Полицијски службеници су посумњали у вјеродостојност регистрацијских таблица, те су над 25-годишњаком провели криминалистичко истраживање. Утврђено је да је истом 1. августа, полиција у Аустрији одузела регистрацијске таблице због техничке неисправности возила, а до отклањања неисправности”, наводе из хрватске полиције.

Међутим, возач до 4. августа није отклонио неисправност возила, већ је, како наводи полиција, направио таблице од дрвета на које је налијепио папир са написаном регистрацијском ознаком, те их употријебио као праве.

Потом су полицијски службеници возило искључили из саобраћаја и одузели поменуте таблице.

Против возача биће поднесена кривична пријава Општинском државном тужилаштву у Славонском Броду због сумње за кривично дјело фалсификовање докумената.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img