spot_img
spot_img

“Свети Георгије” Лончари: Пуна подршка Милораду Додику

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Хуманитарна организација “Свети Георгије” Лончари данас се обратила јавности саопштењем политичке природе.

Организација која је и на подручју Брчког позната по бројним хуманитарним акцијама дала је пуну подршку Милораду Додику и, како наводе, његовој “националној политици”.

Саопштење преносимо у цјелости, без измјена:

Као што вам је познато никада се нисмо устручавали да кажемо шта мислимо и такви ћемо бити докле год постојимо, а на жалост многих који би вољели да нас нема, гласно и јасно им поручујемо, никада нисмо били јачи, постојимо и постојаћемо.

Као и сваки пут када смо уочили неку неправду, јавно смо се огласили и рекли своје мишљење, чврсто смо стајали иза њега, а тако ће бити и овај пут.

Овај пут дотакнућемо се материје која нас не интересује, политике и политичара, али тема која нас итекако интересује је однос опозиције према нашој отаџбини Републици Српској.

По ко зна који пут јасно кажемо да нисмо присталице ниједне политичке партије, нисмо симпатизери политике и политичара, волимо своје, поштујемо туђе, а корист и публицитет нас не занимају. Ипак, желимо да појединцима отворимо очи и питамо: Како то да су напади на Милорада Додика учестали баш на уласку у изборну годину, а све на уштрб и преко “леђа” наше отаџбине?

И тако се на Федералним медијма, у њиховим политичким емисијама у ударним терминима из уста тамо неких Станивуковића, Шаровића, Бореновића, Црнадака и осталих, све чешће чује реченица: “Милорад Додик издајник.”

Дођу људи у Сарајево на Федералну ТВ и причају како је Милорад Додик издајник. Они који свакодневно на рачун Републике Српске просипају “брдо” лажи, како су баш они ти који су гарант Дејтонског споразума, а све то само да би се дочепали власти наредне године и продали једино што нам је остало, част, образ,понос и достојанство.

Зар власт толико вриједи? Зар је слађа шака власти од образа и од части?

Господо, умјесто што понављате како је Милорад Додик издајник радије се вратите из Сарајева у Бања Луку, прихватите руку коју вам је тај исти како ви кажете “издајник” пружио и заједно са њим заступајте интересе своје отаџбине, свог народа и радите на очувању и отцјепљењу Републике Српске од лажне државе.

Мислите ли при одласку у Сарајево на нашу дјецу, мислите ли на наше очеве који су живот дали за своју отаџбину, или се ипак не сјетите ни своје дјеце, својих очева, јер вам је битније да тамо оцрните човјека који се једини од вас истински бори за очување граница Републике Српске.

Овом приликом пружамо апсолутну подршку Милораду Додику и његовој заштитно националној политици и позивамо га да након изборне побједе наредне године још више поведе рачуна о ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима. Гарант очувања наше отаџбине је то да ратни ветерани не смију пасти у заборав, а Милорад Додик то до сада није дозволио те је због тога он гарант очувања Републике Српске.
Умјесто Сарајева, окрените се господо ка мајкама Русији и Србији, тамо су вјечита браћа и пријатељи, народ који ће стати уз нас и када нисмо управу.

На крају свега овога поручујемо јавности да ово све није било чија инструкција. Ово је мишљење 40 потпуно неутралних особа, које не могу остати нијема на очигледну неправду која нам се свакодневно намеће.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img