spot_img
spot_img

Suzavcem napao policajce u centru Bijeljine, dvojica povrijeđena

spot_img
spot_img

Bijeljinska policija uhapsila je jutros tridesetjednogodišnjeg N.T. iz Bijeljine, nakon što je nasrnulo na tri policijska službenika u centru grada.

Incident se dogodio ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Meše Selimovića oko 9.15 časova, kada je N.T. napao trojicu policajaca Policijske uprave Bijeljina tako što ih je poprskao suzavcem u spreju, a potom se i fizički obračunao sa njima, koji su u ovom okršaju zadobili tjelesne povrede.

“Nakon kraće borbe napadač je savladan i lišen slobode i trenutno se nad njim preduzimaju zakonom predviđene mjere i radnje”, saopšteno je portal InfoBijeljina iz Policijske uprave Bijeljina.

Prema riječima očevidaca koji su se zatekli u ugostiteljskom objektu, napadač je zaustavio automobil ispred bašte, u kojoj su sjedili policajci u civilu, prišao do njihovog stola i bez ikakvog povoda udario jednog od policajaca, te aktivirao sprej-suzavac i poprskao ih.

Nakon toga je počeo da bježi, a policajci su ga, iako povrijeđeni, sustigli ispred obližnjeg noćnog kluba, nakon čega je savladan i uhapšen.

Dva policajca u ovom sukobu su zadobila tjelesne povrede.

Iz Policijske uprave Bijeljina najoštrije su osudili ovakvo ponašanje prema pripadnicima policije Republike Srpske.

Po podacima MUP RS-a, najčešće mjesto napada na policijske službenike bili su trgovi i ulice (u 17,5 posto slučajeva). Prema starosnoj strukturi, najbrojniji napadači su osobe starosti više od 30 godina (51,3 posto). Među napadačima su evidentirana i dva starija maloljetnika.

 

 

(infobijeljina.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img