spot_img
spot_img

Супругу избо ножем, у нападу повријеђена и беба

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Милан Томоћ ножем је избо супругу Катарину у селу Гуштерица у општини Грачаница и нанио јој повреде опасне по живот, речено је Срни у Полицијској станици у Грачаници.

Томић је супругу напао јуче око 18.00 часова ножем у породичној кући, а потом је покушао да умакне полицији. Он је ухапшен у селу Сушица надомак Грачанице гдје је покушао да се сакрије у кући једног пријатеља.

Њему је одређен притвор од 48 сати и одмах је пребачен у полицијски притворски центар у Приштини, рекао је Срни командир Полицијске станице у Грачаници Братислав Трајковић.

Томић је супрузи, с којом има двоје малољетне дјеце, нанио 12 убодних рана, а беби коју је мајка држала у наручју је нанио више посјекотина, кажу у полицији.

Тешко повријеђена Катарина је пребачена у КБЦ у Приштину, одакле је пребачена на лијечење у Косовску Митровицу, гдје се, како истичу у полицији, љекари боре за њен живот пошто је задобила више убода у грудни кош и врат.

Из полиције кажу да је Катарина у више наврата полицији пријављивала насиље у породици, али је Томић успјешно избјегавао да буде саслушан у полицијској станици јер је у спорном периоду боравио у Нишу гдје је наводно био запослен.

Томић је, како додају из полиције, од раније познат као зависник дроге.

 

 

 

 

 

(SRNA)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img