spot_img
spot_img

Стиже промјена, наредних дана више од 30 степени

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Босни и Херцеговини се од викенда очекује стабилизација временских прилика, а температуре ваздуха ће се наредне седмице пењати и до 35 степени целзијуса.

Сутра током дана у БиХ се предвиђа нестабилно вријеме са пљусковима. Вјетар слаб западног и сјеверозападног смјера. Јутарња температура ваздуха углавном између 10 и 14, на југу земље до 16, а највиша дневна температура ваздуха већином између 18 и 24, на југу земље до 27 степени.

У суботу претежно облачно вријеме са слабим пљусковима и доста топлије. Јутарња температура углавном између 12 и 17, а највиша дневна температура ваздуха већином између 20 и 25, на југу земље од 27 до 30 степени.

У недјељу сунчано уз малу до умјерену облачност. Вјетар слаб сјеверног смјера. Јутарња температура између 9 и 13, на југу земље од 14 до 18, а највиша дневна температура већином између 20 и 25, на југу земље од 29 до 32 степена.

Почетак седмице доноси и стабилизацију времена и више сунца, а метеролози прогнозирају да ће се жива у термометру крајем седмице попети и на 35 степени целзијуса.

 

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img