spot_img
spot_img

Српском фудбалеру пријети отказ због рођенданске честитке Републици Српској

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Фудбалски клуб Звијезда из Градачца вјероватно ће уручити отказ капитену Дејану Поповићу због честитке Републици Српској за рођендан!

Поповић је на 27-годишњицу постојања Републике Српске на “Инстаграму” написао:

“Од Требиња до Мањаче заставе се исте каче, од Новога, па до Пала све је наше, Богу хвала. За тебе се борба водила жестока. Републико Српска, зјеницо из ока”.

Ти стихови изазвали су буру у Федерацији БиХ. Тамошњи медији су честитку назвали “скандалозном”, а његов клуб то сматра “шокантним и крајње непримјереним понашање играча”. Наводи се да његова порука “не представља особине спортисте који би требало буде узор младим играчима” и да неће дозволити нови “случај Врањеш”.

Он каже да је поносан на то што је Србин, али и да је очигледно да мора играти по правилима оних који му дају хљеб.

“Не знам зашто се диже толика помпа. Никога нисам увриједио, нити омаловажавао. Волим своје и поштујем туђе. Ако сам некога увриједио, вјерујте није било намјере”, рекао је Поповић и додао:

“Ја сам професионалац и тако приступам и свом послу. Никаквих проблема до сада нисам имао. Увијек сам давао максимум и жао ми је што је тако испало, али понављам није било намјере да било кога увриједим”.

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img