spot_img
spot_img

Срамота у Мостару: Тренер “Емине” напао фудбалерку брчанске “Локомотиве”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ружне сцене у току меча XI кола Премијер женске лиге Босне и Херцеговине. Фудбалерке Локомотиве из Брчког у суботу су у дербију кола поражене од домаће екипе Емине у Мостару резултатом 4:1.

Ипак, и поред побједе Мостарки, домаћи тим и није баш био коректан према својим противницама. Ружан детаљ догодио се у 31. минуту утакмице, када је тренер домаћих Зијо Тојага сматрао да је гостујућа фудбалерка покушала одглумити прекршај, па је ушао у терен и физички напао играчицу Локомотиве, те је у гужви ударио лактом у предјелу лица. Тренер Емине оправдано је био искључен, али исто тако и наставио са псовкама и вулгарним ријечима.

Нападнута играчица је двадесетогодишња Алдина Шкахић. Педесетседмогодишњи Зијо Тојага у каријери је тренирао и мостарски Вележ.

Да ствар буде гора, ту није било краја, недуго затим и резервна голманица Емине, Маринела Ловрић пљунула је Марију Дамјановић, нападачицу екипе из Брчког, те је прошла без јавне опомене.

На потезу су дисциплинске комисије Фудбалског савеза БиХ и остаје да се види да ли ће и каква казна бити изречена тренеру тима са Неретве.

Многи љубитељи женског фудбала, али и спорта уопште треба да се запитају да ли је нормално да се такве ствари дешавају…

 

 

 

(sportdc.net/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img