spot_img
spot_img

Slađana Todić i Valentina Vujičić školovanje nastavljaju u Beogradu

spot_img
spot_img

Valentina Vujičić i Slađana Todić, studentkinje Fakulteta kriminalistike, kriminologije i bezbjednosnih studija Univerziteta u Sarajevu, koje su prethodnih dana bile izložene medijskoj hajci od strane svojih kolega, ali i građana Sarajeva i Federacije BiH, školovanje će nastaviti u Beogradu, rečeno je na konferenciji za novinare koja je održana u Istočnom Sarajevu.

Generalni direktor “Sarajevo-gas” Nedeljko Elek rekao je da će, na poziv direktora Bezbjednosno- informativne agencije (BIA) Srbije Aleksandra Vulina, Slađana i Valentina studiranje nastaviti na Akedemiji za nacionalnu bezbjednost u Beogradu.

– Slađana i Valentina biće stipendiste države Srbije i biće im obezbijeđen smještaj u studentskom domu, dok će ostatak finansijskih troškova studija snositi preduzeće Sarajevo- gas – rekao je Elek.

Slađana i Valentina nisu željele da osvrću na događaje koji su se desili proteklih dana, ali su istakle da je posle svega jasno da nastavak školovanja u Sarajevu nije moguć.

Zahvalile su se na podršci direktoru agencije BIA Aleksandru Vulinu, predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, građanima Bijeljine, Istočnog Sarajeva, ali i cijele Republike Srpske.

 

 

(princip.news)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img