spot_img
spot_img

Школа из Живиница упозорава на жену која покушава преваром отети дјецу

spot_img
spot_img

Друга основна школа Живинице ја на свом Фејсбуку објавила фотографију жене за коју кажу да испред школе врбује дјецу, односно наговара их да пођу са њом.

Објавом су жељели упозорити родитеља на опасност, а с обзиром на то да полиција не може ништа урадити јер нема доказ о било каквим лошим намјерама снимљене жене.

Она је, како наводе, зауставила осмогодишњу дјевојчицу и наговарала је да пође с њом. Дјевојчица је казала да јој је жена рекла како ју је послао њен отац јер хитно морају ићи за Њемачку.

Након што се ученица успјела отргнути, жена јој је запријетила да никоме не смије рећи јер ће опет доћи.

“Недавно се у Тузли десио сличан случај, а јучер и код нас. Непозната жена средњих година је зауставила ученицу другог разреда, пред школом, разговарала са њом, и поново на улазу у школу пришла тој дјевојчици и разговарала, наговарајући је да пође с њом. Запријетила јој је да не смије никоме говорити и да ће опет доћи. Камере су све забиљежиле. Полиција води истрагу. Скрените, молим вас, пажњу дјеци да иду у групама и да одмах пријаве било коме ако им се обрати непозната особа. Жена има дужу плаву косу”, навели су они.

У Тузли је прошли мјесец дошло до сличног инцидента када је средовјечни мушкарац покушао отети 12-годишњег дјечака док се враћао из школе. Мушкарац је зауставио аутомобил поред дјечака и позвао га да уђе што је он одбио и отрчао кући.

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img