Sjekirom ubila supruga, pa prijavila njegov nestanak

Milka Katanović (55) iz Zvornika, uhapšena je zbog sumnje da je u nedelju ubila svog supruga V. K. (59), a potom zvorničkoj policiji prijavila njegov nestanak.

– Službenici Sektora Kriminalističke policije uhapsili su M. K. zbog postojanja sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo – potvrdio je za Faktor Miljan Bobar, portparol Policijske Uprave Zvornik.

Kako nezvanično saznaje Faktor, Katanović je u ponedeljak prijavila nestanak svog supruga. Ona je policiji ispričala kako je V. K. dan ranije, oko osam sati ujutro, izašao iz kuće u kojoj stanuju u Zvorniku i otišao u nepoznatom pravcu.

Policija je, postupajući po prijavi, raspisala potragu za suprugom. Međutim, radom na terenu i operativnim saznanjima policajci su došli do informacija koje su ih navele na sumnju da se tu uopšte ne radi o nestanku, već da je u pitanju lažna prijava.

Daljom istagom utvrđeno je da je Katanović počinila krivično djelo teško ubustvo. Ona je, kako Faktor saznaje, policajcima priznala da je ubila svog supruga sjekirom, a potom ga zakopala nedaleko od njihove porodične kuće, gdje je tijelo V. K. i pronađeno.

Katanović će nakon ispitivanja u policijskim prostorijama, tokom dana biti predata u nadležnost bijeljinskom Okružnom tužilaštvu, a postupajući tužilac je naredio sprovođenje istrage u ovom slučaju.

 

 

 

 

(faktor.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime