spot_img
spot_img

Село у којем нико није гласао

spot_img
spot_img

Бирачки одбор у селу Маоча надомак Сребреника на овогодишњим Општим изборима није имао посла, с обзиром на то да ниједан регистровани бирач са правом гласа није дошао на обављање своје грађанске дужности, јавили су федерални медији.

Село Маоча код Сребреника годинама се повезује са селефијском заједницом, а према подацима Централне изборне комисије БиХ, на бирачком мјесту 049А059 у Основној школи Маоча, право гласа имале су 93 регистроване особе.

Међутим, своју грађанску дужност нико од њих није обавио.

Маочани су, између осталог, на располагању имали 129 кандидата за Парламентарну скупштину БиХ који су распоређени у 24 политичка субјекта.

Ријеч је о странкама Босанскохерцеговачки БХ Зелени, Ре-баланс, Круг, Социјалдемократе БиХ, коалиција ДФ и ГС за грађанску државу, Нес, Лијево крило и ХДЗ 1990 – ХНП.

Ту су били још и Бх. иницијатива – Фуад Касумовић, СМС, Коалиција држава – Мирсад Хаџикадић, НиП, СБиХ, СДП, СДА, ПДП, БОСС, Наша странка, Савез независних социјалдемократа, Савез за нову политику, ПДА, СББ, Хрватска републиканска странка те коалиција ХДЗ БиХ, ХСС, ХСП БиХ, ХКДУ, ХСПАС, ХДУ, ХСПХБ и ХРАСТ.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img