Sedamdeseto okupljanje “Pravda za Davida” na Trgu Krajine

Po sedamdeseti put za redom na Trgu Krajine u Banjaluci i večeras je održan skup “Pravda za Davida” u ime nastradalog Davida Dragičevića.

Davor Dragičević otac stradalog mladića, se obratio okupljenim građanima i novinarima riječima da njegov sin nije bio anđeo, ali da je bio njegovo dijete, sportaš, reper, umjetnik…

- Reklama -

“Šta god da je bio, nije ga trebalo staviti u kanalizaciju!”, rekao je Davor.

“Ja imam pravo sve da optužujem! Neka me tuže, neka kažu da sam puko”, dodao je Davor.

Davor se obratio svim političarima, kako kaže i iz pozicije i iz opozicije riječima: “Obraćam se Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović, Kasipoviću, Lukaču, Ćulumu, svim ostalim. Svi političari, svi koji primate pare na račun države i mene, opozicija i pozicija, ne budete li do oktobarskih izbora riješili sva imena koja su učestvovala u planiranju, saučesništvu, ubistvu moje duše, neće biti izbora!

“Ubili ste mi ovo dijete. Držali ga 6 dana. Pripadnici MUP-a su ga ubili. Masakrirali i dobili naredbu da ga ubiju.”, ponovio je Davor Dragičević.

“Davor Dragičević će jednog dana spustiti ruku. Samo radi ove djece nisam do sad, jer vas sve ovdje volim i poštujem. Ja ga ne mogu vratiti. U kući sam sam, ostaću i čitav život sam. Njega nikad neću oprostiti”, rekao je otac stradalog Davida.

“Neću da zloupotrebljavam vas koji ste stali iza mene. Svim institucijama poručujem, nećete održati oktobarske izbore ako ne riješite ubistvo Davida Dragičevića!”, još jednom je ponovio Davor Dragičević. I ovo okupljanje u Banjaluci je završeno pjesmom “Klinac iz geta”, koju je napisao i otpjevao pokojni David Dragičević.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime