spot_img

Шаролике изборне листе кандидата

Published:

На октобарским Општим изборима 2018. пред грађанима БиХ наћи се богата понуда кандидата разних политичких субјеката.

Централна изборна комисија БиХ овјерила је укупно око 800 листа на којима се налази 7.488 кандидата који желе изборити мјесто у скупштинама или парламентима на нивоу кантона, ентитета и државе БиХ.

Не знамо да ли презимена неких кандидата имају везе са њиховим особинама, али грађани ће сами изабрати да ли им се више свиђа Дилбер, Битанга, Балавац, Дангубић, Кукавица, Бубало, Смлатић, Папак, Костур или Гатало.

Можда се неко од бирача ипак одлучи да га у власти представља Гладан, Дунђер, Полетан, Дракула, Ковач, Крчмар, Касап, Шумар, Мастикоса, Вишекруна, Бистривода или можда Зрно, Матило, Кантар и Мотика.

И Комшо, Торбица и Обућа сигурно ће привући пажњу, као и Петак, Машала и Фишек, док нисмо сигурни хоће ли неко пожељети Грозницу, Јарак и Сјекирицу, Штету или Жуљ.

Пита, Бурек, Батак, Гљива, Кестен, Шљивић и Јагодић презимена су која ће “запасти за око” гурманима, а вјероватно ће своје симпатизере пронаћи и Куна, Жабић, Рибић, Коњић, Лисац, Пуран, Врана, Зец, Крпељ, Вучица, Кунић, Ласица и Голуб, пише Фактор.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img