spot_img
spot_img

Šamac: Služen parastos komandantu Bogdanoviću

spot_img
spot_img

Na mjesnom groblju u Škariću kod Šamca juče je služen parastos komandantu Sedmog bataljona Druge posavske brigade Vojske Republike Srpske Milošu Bogdanoviću koji je poginuo u Laništima kod Brčkog prije 31 godinu.

Predsjednik opštinske Boračke organizacije Radovan Zoranović rekao je da nikada ne smije biti zaboravljena njegova žrtva, kao i svih boraca koji su život dali za Republiku Srpsku.

“Moramo sa poštovanjem da ih se sjećamo, odajemo poštu i brinemo o porodicama poginulih, kao i o preživjelim borcima”, naveo je on.

Predsjednik Skupštine opštine Šamac Simo Varadinović rekao je u obraćanju prisutnima da je obaveza svih nivoa vlasti da maksimalno pomognu porodicama poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima i demobilisanim borcima.

Svijeće su prislužili i vijence položili članovi porodice Bogdanović, predstavnici opštinske Boračke organizacije, Boračke organizacije mjesne zajednice Škarić, te predstavnici opštine.

Komandant Sedmog bataljona Druge posavske brigade Vojske Republike Srpske Miloš Bogdanović poginuo je u 35. godini u Laništima kod Brčkog, a iza njega je ostala supruga i dvoje maloljetne djece.

 

(srna)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img