Sa gradilišta u Bugojnu ukrao bager, pa uhapšen nakon 15 minuta

Policija iz Bugojna uhapsila je juče Azema T. iz ovog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo teške krađe, tačnije da je sa gradilišta u ulici Vrbas naselje ukrao radnu mašinu – utovarivač.

U MUP SBK kažu da se krađa dogodila jedan sat iza ponoći kada je policijskoj stanici u Bugojnu prijavljeno da je sa gradilišta nestala radna mašina.

- Reklama -

Naime, osumnjičeni za krađu je pretpostavio da vlasnik mašine neće uočiti da ona nije na gradilištu do samog jutra te da će se sigurno moći udaljiti sa svojim plenom.

Međutim, odmah je prijavljen nestanak bagera, a policijske patrole su blokirale uže gradsko područje te pretražili teren sa ciljem lociranja, otkrivanja i hvatanja kradljivca. Samo petnaestak minuta kasnije, na deonici magistralne ceste Bugojno – Donji Vakuf, u mestu Čaušlije, zaustavljen je ukradeni bager kojim je upravljao A.T., piše Faktor.

On je odmah uhapšen i nad njim je provedena kriminalistička obrada, te je i priznao krađu.

Uviđaj su obavili pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno, koji preduzimaju i druge zakonom propisane mere i radnje na kompletiranju predmeta.

 

 

 

(faktor.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime