spot_img
spot_img

Реалов нападач Лука Јовић преузима дио Фудбалског клуба Звијезда 09

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Фудбалер Реала из Мадрида Лука Јовић преузима дио Фудбалског клуба Звијезда 09 гдје ће бити задужен за сва спортска питања, потврђено је званично из клуба који се од прошле године такмичи у Првој лиги Републике Српске.

Двадесетчетворогодишњи фудбалер на овај начин жели да, како се наводи из клуба, помогне младима широм региона, али и клубу из свог родног града.

Јовић је с садашњим руководством клуба подијелио своје идеје и визију које би клуб подигле на виши ниво и од њега направиле конкурентног ривала на теренима широм државе.

Репрезентативац Србије је напоменуо да ће тренинге и рад с фудбалерима Звијезде 09 бити повјерен стручном и поузданом тиму експерата који ће радити у интересу клуба и даљег просперитета играча.

“Пријатељство с оснивачем и предсједником клуба Борисом Станишићем пресудило је да се укључим у рад клуба Звијезда 09. Желио бих да у наредним годинама клуб израсте у стабилног и конкурентног премијерлигаша који ће бити расадник талената. Радићемо на томе да осигурамо најбоље услове за напредак младих играча”, изјавио је Јовић.

Иначе, Фудбалски клуб Звијезда 09 основан је 2009. године у Етно селу Станишићи у Бијељини, а тренутно се налази на четвртом мјесту на табели Прве лиге Републике Српске.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img