Рајанер успоставља летове из Тузле, за почетак линије за Њемачку, Шведску и Аустрију - nula49.com
spot_img
spot_img

Рајанер успоставља летове из Тузле, за почетак линије за Њемачку, Шведску и Аустрију

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На Међународном аеродрому у Тузли од 1. новембра ове године званично ће бити успостављено пословање авиокомпаније Рајанер, која је већ креирала свој цјеновник. Између осталог, путници могу летјети и за 4,99 евра, у зависности од датума поласка.

Заједничка сарадња Рајанера и Међународног аеродрома у Тузли озваничена је раније ове године, а путници ће од новембра посредством авиокомпаније моћи путовати на три дестинације, односно према штокхолмском аеродрому Арланд, Мемингену и Бечу.

Како је потврђено за Klix.ba, у њиховом плану је седам летова седмично на три дестинације, а цјеновник путовања је већ објављен.

Сходно томе, први лет за Беч планиран је 1. новембра ове године у 16 сати и 55 минута, а цијена карте у једном смјеру из Тузле у вријеме објаве чланка кошта 121,49 евра.

Два дана касније, она износи 22,99 евра, док се 15. новембра цијена спушта на 4,99 евра. Када је ријеч о летовима из Беча до Тузле, цијене у овом тренутку за први, трећи и пети дан новембра износе 4,99 евра, након чега се она пење на 19,99 евра. Летови трају сат и десет минута.

Када је ријеч о њемачком Мемингену, први лет из Тузле планиран је за 4. новембар, а карта у једном смјеру кошта 30,39 евра, док је на обрнутој линији она 19,24 евра. Сходно актуелном цјеновнику Рајанера, до Мемингена и обратно за 4,99 евра могуће је путовати 7. новембра. Летови трају сат и 40 минута.

На стокхолмски аеродром Арланд из Тузле је могуће слетјети од 2. новембра по цијени од 21,39 евра, док је у обрнутом смјеру износ подигнут на 30,60 евра. Најјефтиније карте из Тузле према крајњој дестинацији доступне су 14. новембра по цијени од 4,99 евра. Летови трају два сата и 50 минута.

Из Међународног аеродрома у Тузли раније је за Klix.ba потврђено да су са Рајанером преговарали о новим, занимљиви дестинацијама које су за путнике прихватљиве у љетној сезони, али и оне које су везане за дијаспору. Но, коначну одлуку о успостави нових летова донијеће авиокомпанија на основу процјена тржишта.

Према информацијама које су потврђене за Klix.ba, званично представљање компаније у Тузли ће бити уприличено на дан обављања првог лета.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img