spot_img
spot_img

Радне колеге настрадале у стравичном судару

spot_img
spot_img
spot_img

Един Фазлић (36) и Аде Буљубашић (36) из Сребреника погинули су у уторак у саобраћајној несрећи која се десила на магистралном путу Тузла – Сребреник.

Несрећа се десила око 17:35 у Дубоком Потоку, када се шкода октавиа, у којој су се налазили, директно сударила с камионом.

Фазлић је у тренутку несреће био за воланом, док му је Буљубашић био сапутник, а обојица су погинули на лицу мјеста када се њихово возило сударило с камионом МАН, за чијим воланом је био С.М. (48) из Градачца.

Смрт двојице мушкараца на лицу мјеста констатовао је дежурни љекар из Дома здравља Сребреник.

Фазлић и Буљубашић су, према незваничним информацијама, радили у једној сребреничкој фирми пластичне столарије па се претпоставља да су се кобног дана враћали с посла.

Према незваничним информацијама, приликом претицања једног возила шкода је закачила банкину, одбила се па дијелом прешла у супротну траку, када ју је ударио камион. Он је ударио у лијеву страну аута, који је од силине удара пресавијен па је лијева страна потпуно уништена, због чега су тијела настрадалих једва извучена из смрсканог возила.

Како је саопштено из тузланске полиције, због судара од 18.15 до 20.35 саобраћај је био у потпуности обустављен на наведеној дионици пута и исти је преусмјераван алтернативним правцима. Увиђај су обавили службеници Полицијске станице Сребреник и кантонални тужилац, а полиција још наставља истрагу на који је начин дошло до трагедије.

Од настрадалих младића, које познаници описују као момке за примјер, многи су се јуче опраштали путем друштвених мрежа уз емотивне поруке. Сазнајемо да је наређена обдукција тијела настрадалих, али и да је утврђено да возач камиона није био под дејством алкохола.

Истог дана у мјесту Трн у Широком Бријегу дошло је до незгоде, у којој су три особе повријеђене, од којих једна теже, а причињена је већа материјална штета на возилима. До незгоде је дошло у уторак нешто прије 14 сати, у судару голфа и мерцедеса лакше повреде задобио је возач мерцедеса Ј.М., док је његов отац Ј.М. (72) задобио теже повреде. Он је након пријема у локалном дому здравља превезен у СКБ Мостар на даље лијечење. Са лакшим повредама прошла је Б.Ћ., која је управљала голфом и била сама у возилу у тренутку незгоде.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img