spot_img
spot_img

Пуцњава у Човић Пољу, рањен мушкарац

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Жељко С. (35) из Шамца рањен је у бутину, а пуцњава се догодила у мјесту Човић Поље, општина Доњи Жабар, у кући чији је власник Рајко С. (22), који је потом ухапшен.

Двадесетдвогодишњака терете за изазивање опште опасности, те недозвољено држање оружја, а како су потврдили извори “Независних новина”, претресом његове куће и осталих објеката које користи, пронађена је пушка.

Рајка С. ухапсили су припадници Полицијске станице Пелагићево. Ту полицијску станицу је претходно љекар Дома здравља Шамац обавијестио да је у ову здравствену установу довезен Шамчанин Жељко С, са простријелном раном у бутини, која је највјероватније нанесена оружјем.

“Оперативним радом на терену, полицајци су дошли до сазнања да се кривично дјело догодило у кући Рајка С. у Човић Пољу, општина Доњи Жабар”, навели су из Полицијске управе Бијељина, уз навођење иницијала.

Како нам је потврђено, на основу наредбе Основног суда у Шамцу, а уз сагласност поступајућег тужиоца, полицајци су претресли кућу и помоћне објекте које користи Рајко С.

“Током претреса пронађени су и изузети предмети који се доводе у везу са овим кривичним дјелом”, навели су из полиције.

Након комплетирања и документовања предмета, против Рајка С. ће тужилаштву бити поднесен извјештај.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img