Prosudite sami: Da li je kandidat za načelnika Kalesije bio pijan u TV emisiji?

Predizborna kampanja u BiH često ponudi i dosta prilika za smijeh, a posebno je to uočljivo u vrijeme lokalnih izbora. Najnoviji “hit” stiže iz Kalesije.

U emisiji na RTV TK, posvećenoj predstojećim lokalnim izborima, predstavljeni su kandidati za načelnika Kalesije, a jedan od njih je i Izet Paloš ispred BPS-a.

- Reklama -

U svom petominutnom izlaganju kandidat BPS-a je govorio o tome kako treba kontrolisati potrošnju budžeta, odnosno kako biti transparentan u radu.

S obzirom na njegov način izlaganja, primjere i govor tijela korisnici društvenih mreža u našoj zemlji su uvjereni da je Izet Paloš u emisiji bio pod dejstvom alkohola. U slučaju da su korisnici Fejsbuk i Tvitera pogriješili, Paloš je zasigurno izazvao osmijeh na licima u ovim teškim vremenima.

Kako je sve izgledalo najbolje da prosudite sami:

Kandidat za načelnika Kalesije pijan u emisiji, kaže sve što se para iz budžeta potroši mora se zapisat na papir 🤣🤣🤣🤣🤣

Posted by Raja sa biroa Official on Thursday, October 22, 2020

Njegov protivkandidat Sanel Mujanović (SBB) je u nastavku debate poručio:

“Bojim se, ukoliko neko gleda ovu emisiju, a vjerovatno gleda veliki broj ljudi, već su napravili gužvu na graničnom prijelazu gore i neće ni sačekati završetak izbora kako smo počeli.”

Paloš je i na početku TV debate imao interesantno izlaganje koje možete pogledati od 06:35 minute:

Na ovogodišnjim lokalnim izborima za opštinu Kalesija prijavljeno je ukupno 352 kandidata. Za načelnika opštine Kalesija boriće se osam kandidata: Muhamed Osmanović (SDP), Izet Paloš (BPS), Sanel Mujanović (SBB), Zijad Kulanić (SDA), Rusmir Hasanović (nezavisni kandidat), Sead Džafić (NBL), Suad Bešlić (Narod i pravda) i Mirsad Selimović (Nezavisni kandidat).

 

 

 

 

(klix.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime